Foto door Tycho Merijn
15 mei 2024

Project SALLY After School (SAS) van start gegaan

SALLY Dansgezelschap Maastricht creëert in en vanuit haar danshuis aan de Maas virtuoze dansvoorstellingen voor jeugd en jongeren en hun familie. SALLY is een echte verbinder, innovator en aanjager van jeugddans en jeugdpodiumkunsten, in en vanuit Limburg. Een mooie partner voor de ELJA Foundation dus!

De afgelopen jaren heeft SALLY zich de vraag gesteld op welke wijze kinderen en jongeren nóg meer betrokken kunnen worden bij de podiumkunsten. En hoe zij met de kennis en kunde vanuit de dans een duurzame rol kunnen vervullen in het opgroeien van kinderen en jongeren. Met het project SALLY After School (SAS) gaan zij deze vragen op verschillende manieren onderzoeken.

In SALLY After School (SAS) kunnen kinderen en jongeren ná schooltijd hun nieuwsgierigheid voeden in een creatieve omgeving. Concreet starten in 2024 in totaal 3 verschillende pilots; iedere pilot duurt 8 weken en richt zich ieder op een specifieke doelgroep met een bijbehorend thema. En vandaag, op 14 mei, gaat de eerste pilot van start voor de leeftijd 8-12 jaar bij SALLY in de studio. Wij wensen SALLY veel succes en ook wij zijn met dit project helemaal in onze SAS!

Meer weten over het project? Lees het persbericht of klik hier voor meer projectinformatie.