ELJA Young zoekt jou!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en lijkt het je leuk om samen met andere jongeren over spectaculaire programma’s over muziek, dans en beeldende kunst mee te denken? Meld je dan aan voor ELJA Young. Dit is de jongerenraad van de ELJA Foundation. Omdat wij een nieuw fonds zijn dat kunstprojecten voor kinderen en jongeren organiseert én mogelijk maakt, horen wij graag wat voor jou belangrijk is!

Wat brengt ELJA Young jou?

Door je aan te sluiten bij ELJA Young, krijg je de kans mee te denken en praten over grote kunstprojecten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er in de toekomst concerten, voorstellingen, festivals, tentoonstellingen en kunstevents worden georganiseerd die écht aansluiten op de behoefte van jongeren. Daarnaast ben je ook welkom op evenementen die de ELJA Foundation organiseert, krijg je een tegoedbon en een CJP (www.cjp.nl) én word je uitgenodigd voor voorstellingen, concerten en expo’s. Natuurlijk vergoeden we je reiskosten (en eventueel van de volwassene die met je meereist).

Wat verwachten we van je?

We komen vier tot zes keer per jaar bij elkaar op een centrale plek in Nederland. Tijdens die bijeenkomsten bespreken we jullie ideeën rondom muziek, dans en beeldende kunst, krijgen jullie workshops, gaan we in gesprek over onderwerpen die jullie interessant vinden en nog veel meer.

 

Aanmeldformulier

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ELJA Young? Meld je dan hieronder aan! Na aanmelding nemen wij contact met je op. Let op: de velden met een * zijn verplichte velden.

  Voor- en achternaam*

  Woonplaats*

  E-mailadres*

  E-mailadres ouder/verzorger*

  E-mailadres ouder/verzorger

  Telefoonnummer*

  Telefoonnummer ouder/verzorger*

  Telefoonnummer ouder/verzorger

  Geboortedatum*

  Wat zijn je interesses?*

  Waarom wil je meedoen?*