28 juni 2024

ELJA Young breidt uit!

De ELJA Jongerenraad bestaat nu een jaar. We kwamen afgelopen bij elkaar op bijzondere plekken zoals Tivoli Vredenburg, Muziekgebouw aan ‘t IJ en de Nationale Opera & Ballet. De jongeren dachten onder andere mee over het ontwikkelen van een Music game met het Koninklijk Concertgebouworkest en over festival Future Village, ze gaven advies aan onze partners in speeddates én ze kregen workshops van onder andere Babs op de Beat (zie foto) en SoundLAB.

Voor komend jaar willen wij graag onze jongerenraad uitbreiden. Dus ken of ben jij een jongere tussen de 12 en 18 jaar, die het leuk vindt om mee te denken over spectaculaire kunstprogramma’s over muziek, dans en beeldende kunst mee te denken? Meld je dan aan voor ELJA Young, de jongerenraad van de ELJA Foundation.

Wat brengt ELJA Young jou?
Door je aan te sluiten bij ELJA Young, krijg je de kans mee te denken en praten over grote kunstprojecten. Omdat wij een nieuw fonds zijn dat kunstprojecten voor kinderen en jongeren organiseert én mogelijk maakt, horen wij graag wat voor jou belangrijk is! Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er in de toekomst concerten, voorstellingen, festivals, tentoonstellingen en kunstevents worden georganiseerd die écht aansluiten op de behoefte van jongeren. Daarnaast ben je ook welkom op evenementen die de ELJA Foundation organiseert, krijg je een passende vergoeding én word je uitgenodigd voor voorstellingen, concerten en expo’s. Natuurlijk vergoeden we je reiskosten (en eventueel van de volwassene die met je meereist).

Wat verwachten we van je?
We komen ongeveer negen keer per jaar bij elkaar op een centrale plek in Nederland. Tijdens die bijeenkomsten bespreken we jullie ideeën rondom muziek, dans en beeldende kunst, krijgen jullie workshops, gaan we in gesprek over onderwerpen die jullie interessant vinden en nog veel meer.
Lees meer over ELJA Young en meld je dan hier aan! Na aanmelding nemen wij contact met je op.