Foto door Evert Elzinga
12 december 2023

ELJA Foundation Conference & Award | YOUNG AT ARTS

De eerste editie van onze ELJA Foundation Conference & Award YOUNG AT ARTS vond plaats op donderdag 30 november in het DeLaMar in Amsterdam (scroll naar beneden voor de video). Het was een feest om zoveel gelijkgestemden te ontmoeten, geïnspireerd te raken door enthousiaste sprekers en bijzondere performances en het met elkaar delen van mooie ervaringen. Kortom, een geweldige dag, mede dankzij alle ruim 400 aanwezigen.

Tijdens de uitreiking van de Award werd er in totaal € 100.000 prijzengeld toegekend aan winnaar Jeugdtheater Hofplein (€ 75.000,-) en genomineerden HipHopHuis en Aslan Muziekcentrum (ieder € 12.500,-).

Met dank aan alle sprekers en performers: Paulo Zuben, Koen van Eijck, Marcia Luyten, Ramsey Nasr, Annabelle Birnie, Ramin Shahzamani, Eric van Eerdenburg, Cornald Maas, Dave Jongeneelen, Tirzo Martha, ZO! Gospel Choir, CvA Big Band, Lucas Santana, Romee van de Meent, Serdina Gezik en Hakan Uyrum. En uiteraard dank aan al onze gasten!

Hierbij een korte impressie van de dag. De video is gemaakt door Common Frames: een film- en mediabedrijf dat samenwerkt met (jonge) nieuwkomers.