25 april 2023

De ELJA Foundation zoekt jongeren voor ELJA Young

De ELJA Foundation zoekt jongeren voor de jongerenraad ELJA Young. Dus ken of ben jij een jongere tussen de 12 en 18 jaar, die het leuk vindt om mee te denken over spectaculaire kunstprogramma’s? Lees dan snel verder en meld je aan!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en lijkt het je leuk om samen met andere jongeren over spectaculaire programma’s over muziek, dans en beeldende kunst mee te denken? Meld je dan aan voor ELJA Young. Dit is de jongerenraad van de ELJA Foundation. Omdat wij een nieuw fonds zijn dat kunstprojecten voor kinderen en jongeren organiseert én mogelijk maakt, horen wij graag wat voor jou belangrijk is!

Wat brengt ELJA Young jou?

Door je aan te sluiten bij ELJA Young, krijg je de kans mee te denken en praten over grote kunstprojecten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er in de toekomst concerten, voorstellingen, festivals, tentoonstellingen en kunstevents worden georganiseerd die écht aansluiten op de behoefte van jongeren. Daarnaast ben je ook welkom op evenementen die de ELJA Foundation organiseert, krijg je een tegoedbon en een CJP (www.cjp.nl) én word je uitgenodigd voor voorstellingen, concerten en expo’s. Natuurlijk vergoeden we je reiskosten (en eventueel van de volwassene die met je meereist).

Wat verwachten we van je?

We komen vier tot zes keer per jaar bij elkaar op een centrale plek in Nederland. Tijdens die bijeenkomsten bespreken we jullie ideeën rondom muziek, dans en beeldende kunst, krijgen jullie workshops, gaan we in gesprek over onderwerpen die jullie interessant vinden en nog veel meer.

Lees meer over ELJA Young en meld je dan hier aan!  Na aanmelding nemen wij contact met je op.