20 maart 2023

Art Summer Camp met Maas Theater en Dans!

Na de start van een geweldige samenwerking met ISH Dance Collective in februari, vervolgen we deze maand met een evenzo mooi project van de ELJA Foundation met Maas Theater en Dans. Directeur Bernadette Stokvis en ELJA Foundation Directeur Janneke van der Wijk tekenden de officiële samenwerkingsovereenkomst voor het meerjarige project Break, Make, Create.

De officiële start van een geweldige meerjarige samenwerking: ISH Academy.

ISH Dance Collective brengt al meer dan 20 jaar zowel op het toneel als daarbuiten uiteenlopende werelden samen: op het podium ontmoeten balletdansers, breakdancers, urban sports, orkestmusici, maar ook spoken word artists en alles daartussenin, elkaar. In het publiek zitten verschillende leeftijden en achtergronden zij aan zij. ISH is gecommitteerd aan jonge mensen en inspireert nieuwe generaties. Naast de succesvolle voorstellingen zijn er drie belangrijke pijlers: ISH Talent, ISH Community en nu ook: ISH Academy.

In ISH Academy krijgen kinderen en jongeren de kans om lessen, workshops en meer te volgen van de getalenteerde dansers, docenten, choreografen en andere creatives van ISH Dance Collective.

Ook meedoen? Zoals Founder & Artistic Director Marco Gerris zegt: Iedereen is welkom!

Vanaf maart starten de lessen, workshops en veel meer.

Schrijf je nu in op www.ishdancecollective.com/academy